Waarom latex spuiten beter is dan gewoon sauzen

Heeft u een nieuw huis of is uw muur toe aan een nieuwe frisse kleur ? dan is verven altijd een optie.

U kunt ervoor kiezen om zelf baan voor baan te gaan verven of u kunt er voor kiezen om het te laten spuiten met latex. Het verschil tussen latex en normale muurverf is er haast niet. Jaren geleden werd er gezegd dat latex beter is dan muurverf en het was toen ook prijziger dan muurverf, maar door de jaren heen heeft het muurverf zich ook ontwikkeld en is nu evenredig. 

Latex of muurverf ?

Het muurverf heeft zich door de jaren heen goed ontwikkeld. Muurverf zelf op uw muur aanbrengen is over het algemeen meer werk dan dat u het laat spuiten met latex. Als u het zelf verft kan het zo zijn dat u lijnen ziet van de banen die u heeft geverfd, indien u latex laat spuiten is het vele malen strakker. Het spuiten met latex wordt evenredig verdeeld over de gehele muur en u ziet geen strepen. Als u uw muur wilt laten bespuiten met latex is het wel mogelijk dat uw huis viezer wordt dan dat u het zelf verft met een verfroller. Met het spuiten komt er veel nevel van het verf vrij omdat het met een kracht van 200 bar aangebracht wordt zodat de schilders erg snel kunnen werken en dat scheelt in kosten en tijd.

Het bedrijf Latex spuiten is in veertien plaatsen beschikbaar. Woont u toevallig in de buurt van Delft ? geen probleem, Latex spuiten Delft kan ook bij u komen spuiten. Woont u in Den Haag en wilt u goedkoop en duurzaam uw muren laten spuiten ?

Latex spuiten Den Haag is ook voor u beschikbaar. Bij Latex spuiten is het 40% voordeliger dan traditioneel latex verven, en het spuiten van latex gaat 5 keer sneller !