tandarts

Hoe vind je een geschikte tandarts in Almere?

Wat is goed en wat niet?

We wisselen het liefst niet elke maand van tandarts en daarom is de juiste praktijk kiezen best een gedoe, want hoe weet ik nou welke mij de beste behandelingen zal geven? Er zijn een paar factoren die daar een rol in spelen. Humor bijvoorbeeld, de meeste van ons zullen niet met een glimlach de tandarts praktijk binnen wandelen, dan is het wel prettig als de tandarts wat humor heeft om de zenuwen wat tot rust te laten komen. We kennen ook tandartsen die zoveel mogelijk extra behandelingen zullen aansmeren, want ja die leveren hun een hoop geld op. Zorg dus dat een tandarts u onder handen neemt die niet te veel commercieel gericht is. 

Kwaliteitsregister Tandartsen

Het KRT afgekort, dit is een register met een hele hoop tandartsen die zich hier hebben ingeschreven, als een tandarts hier ingeschreven staat dan staat de tandarts voor professionele behandelingen, hebben ze klachtenbehandeling en werken ze minimaal 14u per week. Echter is het inschrijven in dit register vrijwillig, dus staat uw tandarts of een tandarts waar u geïnteresseerd in bent hier niet in dan wil dat niet zeggen dat deze niet professioneel werk levert. Bent u opzoek naar een tandarts Almere of een tandartspraktijk Almere, dan kunt u makkelijk zoeken in het KRT, voor de beste bij u in de buurt!

Ribiz.nl

Bent u misschien met een tandarts in aanraking gekomen waar u uw twijfels over heeft, dan kunt u Ribiz raadplegen. Dit is een website die alle namen en gegevens van tandarts en huisartsen heeft die geschorst zijn uit hun beroep. Die schorsing is opgelegd door een tuchtrechter. Mocht de naam van de tandarts hierin staan ga dan zeker niet met deze persoon of praktijk in zee en geef aan bij Ribiz dat deze persoon nog actief is.