huidverbetering

Marco van Coevorden: overmatig zweten en huidverbetering

Bijna iedereen loopt wel eens tegen een vervelende rimpel aan te hikken die hij of zij liever niet zou hebben, of een lachrimpel die eigenlijk je neus uitkomt. Voor veel Nederlanders ligt de oplossing gelukkig snel daar; op zoek naar een specialist die ervoor kan zorgen dat de rimpeltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. En zo hoort het ook te zijn; als jij je daar fijn bij voelt, is het natuurlijk helemaal aan jou om een specialist op te zoeken. Niks mis mee! Toch is het natuurlijk wel van belang om goed onderzoek te doen naar de arts die jij graag om armen neemt, en niet bij de eerste de beste aan te bellen voor een behandeling.

Ben jij op zoek naar een manier om jouw huid op een cosmetische wijze te laten verbeteren, of ben je op zoek naar een andere cosmetische behandeling? Bijvoorbeeld botox tegen migraine, botox tegen zweten of een Mira Dry behandeling? Bij Marco van Coevorden ben je hoe dan ook aan het goede adres, wat cosmetische behandelingen betreft! Deze specialist op het gebied van dermatologie en met een gemiddelde van 8.4 op reviews, is ontzettend ervaren en de beste in zijn vak. Meer over Marco te weten komen? Lees dan snel met ons mee!

IJverig, pienter en een master!

Het lijkt wel of het voor Marco van Coevorden nooit genoeg was; aan zijn studies en diploma’s komt namelijk geen eind. Hij startte met een studie geneeskunde aan de Universiteit van Groningen, waarna hij specialiseerde op het gebied van handeczeem en specialiseerde in de huid. Bij Marco van Coevorden zit je dus sowieso goed wanneer je terecht wilt voor je huid!

Gevarieerde kliniek

Bij Marco van Coevorden ben je voor veel verschillende behandelingen helemaal op de goede plek. Je hebt de keuze uit veel verschillende opties, en uiteraard wordt er samen met je gekeken naar welke optie voor jou het meest geschikt zou zijn. Je bent bij Marco van Coevorden niet beperkt tot bijvoorbeeld een botox behandeling, wanneer je een jongere uitstraling wil; je kan ook kiezen voor een Mira Dry behandeling, een profhilo of een belotero revive behandeling. Keuze genoeg dus!

Maar er is meer…

Naast de cosmetische wijze waarop Marco van Coevorden al velen heeft geholpen, kan je bij de kliniek ook terecht voor medische zaken. Heb je bijvoorbeeld last van ernstige migraine, of van tandenknarsen? Dan kan je bij Marco van Coevorden terecht voor botox voor deze zaken! Ook het gebruik van botox tegen overmatig zweten is hem niet onbekend; bekijk eens wat de opties zijn!